Magunkról

Társaságunkat azzal a céllal hoztuk létre, olyan egészségbiztosítási programot alkossunk, ahol az egészség megőrzésére, a diagnosztika és a magas színvonalú szakorvosi ellátás a legfontosabb. 

Nap mint nap szembesültünk azzal a kínos helyzettel, hogy valamilyen egészségügyi szolgáltatás igénybevétele előtt vagy után a beteg szükségét érezte annak, hogy „hálapénzt” csúsztasson orvosa zsebébe.

Azon túl, hogy ez egy kellemetlen szituáció a betegnek fejtörést okoz, hogy „mennyit adjak?” vagy „vajon elég, amit adtam?”.

Magán orvosi rendelőben ez a probléma nem merül fel, mert ott transzparens módon ismerheti meg a szolgáltatások – nem csekély összegű – árait.

PrivateMed Next egészségbiztosítás a magyar biztosítási piacon elsőként  megalkotott a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás, mely valódi gondoskodást jelent, és megfelelő minőségű magán orvosi szolgáltatások igénybe vételét teszi lehetővé.

PremiumMed FirstClass és a PremiumMed csoportos egészségbiztosítás új belépőknek 2019. április 1-től nem választható!

A PremiumMed Next csoportos egészségbiztosítás egy szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás. A biztosítottak magán orvosi ellátásokat vehetnek igénybe a biztosítás terhére.

Az Union Biztosító a PremiumMed Next csoportos egészségbiztosítás teljes körű értékesítésével HCI Kft-t bízta meg.

A PremiumMed FirstClass és a PremiumMed egészségbiztosítás biztosítottjaként azonban a fizetéssel nem Önnek kell foglalkoznia, azt elvégzi Ön helyett a Biztosító.

A PremiumMed FirstClass és a PremiumMed csoportos egészségbiztosítás egy szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás. A biztosítottak magán orvosi ellátásokat vehetnek igénybe a biztosítás terhére.

A PremiumMed FirstClass és a PremiumMed csoportos egészségbiztosítást a munkáltatója vásárolja meg az Ön számára, a vállalati cafetéria rendszer, vagy egyéb béren túli juttatási keret terhére. Az így megvásárolt biztosítási szolgáltatás – és az általa igénybe vehető magánorvosi szolgáltatások – mind a munkáltatója, mind az Ön számára adómentes juttatás, tehát a cafetéria keret legköltséghatékonyabb felhasználását teszi lehetővé. Indokolt esetben Ön a biztosítási díj többszörösét kitevő értékű magánorvosi ellátáshoz juthat.

A PremiumMed FirstClass és a PremiumMed csoportos egészségbiztosítások a HCI Kft. és az Union Biztosító innovációjaként jöttek létre. Az Union Biztosító a PremiumMed FirstClass és a PremiumMed csoportos egészségbiztosítás teljes körű értékesítésével HCI Kft-t bízta meg.